середа, 14 червня 2023 р.

Рибні котлети

Рибні котлети ніколи не любила. Доки не спробувала ці! Тож одразу зберегла собі рецепт, щоб не загубити, бо смакота неймовірна. Ділюся!
Філе риби розморозити у холодильнику (рибу завжди розморожуємо лише у холодильнику!). Ми брали морський окунь, близько 600 грам. Пропустити рибу через м’ясорубку . Додаємо у фарш приблизно одну третину упаковки вершкового масла, 1-2 жовтка (лише жовтка!) та 4 скибки батону, вимочених у молоці. Не завадить багато приправ – ми сипали суміш прянощів для риби, італійські трави, трохи куркуми, часник сушений, тім’ян. Сформовані котлетки смажимо у панірувальних сухарях. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар