Мітки

середа, 14 червня 2023 р.

Рибні котлети

Рибні котлети ніколи не любила. Доки не спробувала ці! Тож одразу зберегла собі рецепт, щоб не загубити, бо смакота неймовірна. Ділюся!
Філе риби розморозити у холодильнику (рибу завжди розморожуємо лише у холодильнику!). Ми брали морський окунь, близько 600 грам. Пропустити рибу через м’ясорубку . Додаємо у фарш приблизно одну третину упаковки вершкового масла, 1-2 жовтка (лише жовтка!) та 4 скибки батону, вимочених у молоці. Не завадить багато приправ – ми сипали суміш прянощів для риби, італійські трави, трохи куркуми, часник сушений, тім’ян. Сформовані котлетки смажимо у панірувальних сухарях. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар